FREE POS OVER RM50 IN PENISULAR MALAYSIA
PENGUMUMAN BERKAITAN PKP • Pengeposan masih berjalan seperti biasa untuk Ana Atira (Sales & Support Operation) dari 8.30AM-5.30PM, Isnin ke Jumaat. Terus chat kat whatsapp kami jika ada sebarang pertanyaan. Terima kasih.
RM106.50
Seedling Baby Oil
Price RM106.50
Product SKU SBO1001
Size (L x W x H) 5.4 cm x 5.4 cm x 9.4 cm
Availability 1
Quantity
Description

Baby Oil memiliki formula yang lembut dan ringan, aroma yang menenangkan, juga mampu melembapkan serta menutrisi kulit. 

Bukan hanya boleh digunakan untuk baby sahaja malah dewasa macam kita pun boleh. Bauan dia, memang wangi ada gabungan eo geranium, eo lavender juga. Memang nak bagi Ank² lebih calm lah.

Baby oil ni, guna massage baby dekat seluruh badan dia, insyaallah elakan kembung perut & tdo lena sampai ke pagi.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews