FREE POS OVER RM50 IN PENISULAR MALAYSIA
PENGUMUMAN BERKAITAN PKP • Pengeposan masih berjalan seperti biasa untuk Ana Atira (Sales & Support Operation) dari 8.30AM-5.30PM, Isnin ke Jumaat. Terus chat kat whatsapp kami jika ada sebarang pertanyaan. Terima kasih.
Latest Products
Sort by
Show result

Thieves Household Cleaner
Pembersih bukan toksik dan dibuat daripada 100% bahan berasaskan tumbuhan & mineral termaduk surfactan berasaskan sayuran, agen "cutting" yang biodegradable dari minyak pati Thieves & Lemon. Pembersihan yang mendalam tanpa bahan berbahaya atau sintetik.

RM136.00

NingXia Red adalah sejenis minuman antioksida yg terdapat banyak kelebihan bg sesiapa yg meminumnya. Sehari minum 30ml da mencukupi ye. Klu nak save sebotol utk sebulan korang boleh tambah air..Utk yg ada penyakit or orang tua-tua @ kanak-kanak mulakan pengambilan dgn dos yg rendah ye. Akan de healing crisis pada permulaan tapi tak memudaratkan mengikut bdn2 masing-masing, tahap toksin dalam badan dan penyakit ok. Dun wori takde kesan sampingan yg memudaratkan sebab takde bahan kimia dlm Ningxia Red juz semulajadi. 

RM426.50

A diffuser that you can carry with you whenever you go! Benefits : - Portable, compact and battery powered, perfect for travel - Developedin collaboration with essential oil skin care specialists - Runs up to 21 cycles on one full 8-ml reservoir - Tested & guaranteed to run using the purest essential oils - Replaceable ultrasonics plate & reservoir Suggested Use : - Add 2-4 drops of your favorite essential oil and diffuse the most around your face & neck during your morning & evening skin care routine - In the morning, add 2-4 drops of an essential oil with a bright energizing aroma like Grapefruits or Peppermint and mist on your face after a shower or before applying make up - Refresh yourself while traveling after long airplane or car trip

RM243.00

Balm CF Rub boleh juga disapu pada hidung dan tekak jika anak selsema dan batuk.

RM49.00

Seedlings Diaper Cream Young Living yang diperbuat dengan bahan-bahan yang diperolehi secara semulajadi sahaja, perlahan-lahan digosok ke kulit bayi untuk melegakan dan melindungi kulit, menghalang kelembapan, dan memberikan kelembapan segera.

RM122.00

Boleh kata semua rempah ratus ada dlm botol 15ml tu. 

RM200.50

T- Rub merupakan balm kecemasan yang patut ada di setiap rumah untuk kanak-kanak malah dewasa. Sekiranya . Ianya juga boleh digunakan oleh dewasa.

 

RM49.00