FREE POS OVER RM50 IN PENISULAR MALAYSIA
PENGUMUMAN BERKAITAN PKP • Pengeposan masih berjalan seperti biasa untuk Ana Atira (Sales & Support Operation) dari 8.30AM-5.30PM, Isnin ke Jumaat. Terus chat kat whatsapp kami jika ada sebarang pertanyaan. Terima kasih.
RM59.00
PREMIUM MIERABELLA COLLAGEN
Price RM59.00
Product SKU PM 0102
Reward Points 6
Points Needed 59000
Availability Out Of Stock
ShipingMethod
Description

Premium Mierebella (PMB) ialah produk treenea yang telah diformulasi dengan Hydrolysed and Coconut Milk Protein, Vitamin C, Glutathione dan Deap Sea Marine Collagen yang dapat memberikan kecantikan pada kulit wajah.

 Keistimewaan Premium Mierebella ialah menggunakan Collagen ikan laut dalam yang berasaskan kulit ikan berkualiti tinggi. Molekul Collagen kulit ikan adalah lebih halus daripada kolagen lain dimana ia dapat mempercepatkan proses serapan ke dalam kulit. Tambaha pula, kandungan vitamin C yang terdapat dalam Collagen membantu memberi kesan yang efektif.

Premium Mierebella boleh diambil bersama VCOA untuk mendapatkan kesan yang lebih berkesan.

Premium Mirebella sangat sesuai untuk wanita dan lelaki. Tetapi tidak digalakkan untuk diambil oleh kanak-kanak, ibu menyusu dan ibu mengandung kerana terdapat Glutathinone yang kurang sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.

Disarankan untuk anda menjarakkan pengambilan supplement yang berlainan sekurang-kurangnya dalam masa 30 minit.


 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 box ada 15 sachet