FREE POS OVER RM50 IN PENISULAR MALAYSIA
PENGUMUMAN BERKAITAN PKP • Pengeposan masih berjalan seperti biasa untuk Ana Atira (Sales & Support Operation) dari 8.30AM-5.30PM, Isnin ke Jumaat. Terus chat kat whatsapp kami jika ada sebarang pertanyaan. Terima kasih.
Mobile Agent Treenea

PENGENALAN

Produk VCO Treenea merupakan satu brand Minyak Kelapa Dara yang mempunyai permintaan tinggi di pasaran. Produk ini telah berada di pasaran sejak tahun 2012 lagi dan sehingga kini produk ini adalah antara top selling dan ranking di google dalam pencarian. Kelebihan produk Treenea adalah mempunyai tambahan vitamin E dan diperakui serta dapat penyelidikan pakar dari MARDI iaitu Dr Kamariah Long.

 

MACAM MANA CARANYA

1. Proses semakan stok, pembelian dan pembayaran adalah menerusi website www.anaatira.com

2.      Ambil tempahan dari pelanggan dan buat urusan pembelian menerusi website. Harga yang dipamerkan adalah harga MOBILE AGENT. Anda hanya bayar harga yang dipamerkan sahaja menerusi kaedah pembelian SenangPay.

3.    Kami akan proses dan hantar produk ke alamat pelanggan bagi pihak puan. Tracking Number akan diemail terus kepada anda setelah pengeposan dibuat.

4.     Pelangggan akan menerima produk. Jika berlaku delay atau perubahan alamat anda perlu follow up kembali dengan courier untuk membantu produk sampai ke tangan pembeli.

 

KELEBIHAN MOBILE AGENT TREENEA

1.    Tiada kos set up, pendaftaran PERCUMA

2.  Mula bisnes dengan TIADA PENYIMPANAN STOK. Anda tidak perlu risau mengenai risiko pengendalian stok dan kos.

3. Fokus kepada jualan dan pasaran. Kami akan bertanggjawab untuk pembungkusan, penghantaran, penyimpanan stok serta kos  pengurusan.

4. Anda dapat memantau dan melihat rekod jualan secara mudah secara harian, bulanan dan tahunan.

5. Anda mampu meningkatkan potensi anda dan mengilap bakat usahawan yang terpendam dalam diri anda.

MOBILE AGENT TREENEA DISKAUN

1.   Apabila anda berdaftar program dengan kami, kami akan upgrade akaun anda sebagai Reseller Bronze, dimana anda akan mendapat Diskaun sebanyak 10% untuk setiap produk yang dijual.

2.   Setelah anda mampu membuat jualan lebih dari RM5,00 setiap produk, anda boleh buat permintaan untuk Upgarade kepada Reseller Silver dan anda mampu mencapai diskaun sehingga 15% bagi setiap pembelian.

Member Type

 

Discount (%)

Jualan untuk Upgrade ke Level

Reseller Bronze

10%

RM5,000

Reseller Silver

15%

RM20,000

Reseller Gold

20%

-

 

4. Produk selain daripada VCO Treenea di bawah Ana Atira seperti Homestay, produk Raswealth dan produk Saloma Armada kadar Diskaun adalah 10%  discount even if walaupun anda Reseller  Silver atau Gold.

5. Produk pada harga promosi tiada diskaun akan diberikan. Harga akan berdasarkan perkiraan Diskaun biasa.